13. veljače 2010. – Valentinovo 2010

"Evo mene među cure dvije ..." – koncert povodom Valentinova

I ove godine nastavljena je tradicija održavanja koncerta povodom Valentinova, koji je održan u prepunoj Sportskoj dvorani Ogulin 13. veljače 2010. pod nazivom „Evo mene među cure dvije…“.


Izvorna sekcija KUD-a “Sv. Juraj“ Zagorje


Pored naše izvorne sekcije, folklorne sekcije, dječje sekcije, mlađe tamburaške sekcije i starije tamburaške sekcije koncert su uveličali i naši gosti iz KUD-a „Stari Grad“ Lukavec i KUD-a „Vinčica“ Belajske Poljice.

Naša izvorna sekcija nastupila je sa pjesmama i plesovima iz Zagorja, dječja sekcija dječjim pjesmama i plesovima dok je folklorna sekcija nastupila sa koreografijama Međimurja i Hrvatskog Zagorja.

 


KUD „Stari Grad“ Lukavec – pjesme i plesovi Valpova


KUD „Vinčica“ Belajske Poljice u svoja dva nastupa izveo je pjesme i plesove iz Belajskih Poljica dok se KUD „Stari Grad“ Lukavec u jednom nastupu predstavio pjesmama i plesovima Valpova, a u drugom običajima vezanim uz Ivanje.


KUD „Vinčica“ Belajske Poljice – pjesme i plesovi Belajskih Poljica


Na kraju koncerta predsjednik Zdravko Bertović uručio je prigodne poklone našim gostima i zahvalio sponzorima te uputio najljepše želje svim zaljubljenima povodom Valentinova.

Prigodni domjenak koji je organiziran nakon koncerta u maloj dvorani potrajao je dugo u noć uz dobro raspoloženje i tamburašku pratnju tamburaša KUD-a „Stari Grad“ Lukavec i KUD-a „Sv. Juraj“ Zagorje.

Pogledajte još fotografija >>>>