Srpanj 2009. – Aktivnosti u protekla 4 mjeseca

Početkom travnja završeni su radovi na preuređenju društvenih prostorija te smo promijenili kompletnu podnu podlogu i stolariju.

Radnici mijenjaju stolarijuRadovi u tijeku

 

- završeno je snimanje materijala za CD (nosač zvuka) sa izvornim pjesmama čiju promociju planiramo povodom dana Grada Ogulina u rujnu ove godine.

- starija dječja skupina nastupila je na Županijskoj smotri dječjeg folklora u Karlovcu gdje su zabilježili odlične rezultate i izvrstan nastup uz pohvale prosudbene komisije.

Županijska smotri dječjeg folklora

Županijska smotri dječjeg folklora

 

- nastupamo na reviji narodnih nošnji u sklopu ovogodišnje smotre izvornog folklora Karlovačke županije u Ogulinu gdje se predstavljamo jednom muškom i jednom ženskom rekonstruiranom narodnom nošnjom koju su nosili naši članovi iz izvorne grupe, tom prigodom članice izvorne grupe predstavile su se sa nekoliko izvornih pjesama i uveličale ovu reviju.

Revija narodnih nošnjiRevija narodnih nošnji

Revija narodnih nošnji

 

- nastup na 13. Županijskoj smotri izvornog folklora u Ogulinu i ove godine prolazi uz odlične ocjene i pohvale za nastup te tako kao nagradu za svoj trud dobivamo priliku da predstavljamo Karlovačku županiju na smotri folklora u Požegi 06.09.2009.godine.

Županijska smotra izvornog folklora

Županijska smotra izvornog folkloraŽupanijska smotra izvornog folklora

 

- na poziv KUD-a „Sv. Juraj“ iz Draganića naša starija dječja skupina gostuje kod svojih vršnjaka u Draganiću 27. i 28. lipnja te se predstavlja sa još jednim odličnim nastupom.

Nastup u Draganićima

 

- mlađa dječja skupina koja je počela sa radom ove godine u mjesecu travnju nastupila je po prvi put i predstavila se na smotri dječjeg folklora u Lukovdolu 18.07.2009. god.

Lukovdol

Nastup u Lukovdolu